Duurzaamheid

“Taking care of trees is taking care of life”

Soms wordt vergeten waar de oorsprong van dat o zo mooie meubel ligt. Een tafel, een kast of misschien een tv-meubel. Veel van onze meubels vinden hun roots in de mangohouten bossen van India. Een bos vol met bomen voor de productie van mango’s. Wat echter interessanter is, is wat er na de productie van mango’s gebeurt.

Onze mangohouten meubels worden uitsluitend gemaakt van mangohout dat komt van uitgegroeide mangobomen. Aan deze bomen groeien geen mango’s meer en daarom worden ze gekapt voor het planten van nieuwe bomen. Dit hout blijkt uiterst geschikt en tevens erg mooi voor het maken van meubels. Zo is dit hout mooi en ook nog eens ontzettend duurzaam. De meubels van Meubels4nu dragen hierdoor niet bij aan ontbossing van grote stukken bos, maar juist het planten van een nieuwe boom voor elke gekapte boom.

Nu heeft u de keuze. Gaat u voor de mangohouten collectie Denver? Dan heeft u keuze uit onze tv-meubel Denver, opbergkast Denver, dressoir Denver in verschillende maten en natuurlijk onze ronde eettafel Denver in mangohout. Deze hebben we trouwens ook in de rechthoekige uitvoering! voor ieder wat wils dus!

Zoekt u naar wat donkere tinten? Kijk dan eens bij onze mangohouten New York collectie! Deze is veelal uitgevoerd met zwart, mangohouten vissengraat. Dit geeft een luxe, maar tegelijkertijd ook een industriële uitstraling. Zoekt een een perfecte opbergkast voor tegen de muur, een zwarte salontafel of een opbergkast voor uw boeken en spullen? Neem dan eens een kijkje bij deze collectie. Als u vragen heeft staat het Meubels4nu team natuurlijk graag voor u klaar. U kan ze vinden rechtsonder in de chat functie. Zo heeft u direct antwoord!