Zomeractie 2021

Heeft u onze flyer al gezien? U heeft hem natuurlijk al op onze social media kunnen zien, maar het kan ook zo zijn dat u hem in uw brievenbus heeft ontvangen!

Tijdens de zomeractie heeft u tijdelijk €50 welkomstkorting en rijden wij bovendien heel provincie Utrecht door met onze showroom aan huis. Wilt u een afspraak maken voor de showroom aan huis? Dat kan! Mail uw wensen naar info@meubels4nu.nl en wij staan binnen enkele dagen bij u op de stoep met uw uitgekozen spullen.

De keuze is hierbij reuze! Zo kan u kiezen uit onze mangohouten Denver collectie, met onder andere eetkamertafel Denver, tv-meubel Denver en ons unieke, mangohouten dressoir Denver. Eettafel Britt is ook een absolute hardloper en hierbij heeft u natuurlijk volop keus voor bijpassende eetkamerstoelen. Eetkamerstoel Lizzy, Eetkamerstoel Margot, maar met eetkamerstoel Montreal bent u helemaal verkocht.

Gaat u voor een chique, maar ook een tikje stoer? Dan is onze New York collectie helemaal wat voor u. Salontafel New York, Dressoir New York en eetkamertafel New York zijn hier voorbeelden van. Heeft u onze tv-meubel New York in visgraat uitvoering al gezien? Een absolute hardloper, die in elke woonstijl past. Te bestellen in lengtemaat 165cm en 210cm. Wilt u eerst even kijken of het meubel naar keuze mooi staat? Maak dan nu gebruik van onze tijdelijk gratis showroom aan huis!