Nieuwe collectie Britt 2022!

Afgelopen week is de nieuwe collectie van de serie Britt uitgekomen! Nieuw in deze collectie is het bureau Britt en de dressoirs Britt. Deze mangohouten producten brengen een nieuwe lijn aan trendy meubels in de Meubels4nu collectie. Collectie Britt staat bekend om de mangohouten toepassingen die vervolgens zijn afgewerkt met een blanke lak. Dit alles zorgt voor een industriële, maar ook hedendaagse uitstraling. Hierdoor zijn deze producten toe te passen in verschillende soorten woon- en leefkamers.

Een mangohouten meubel kopen? Daarvoor bent u bij Meubels4nu aan het goede adres. Met veel verschillende soorten mangohouten meubelseries. Eettafel kopen? Ook daarvoor kan u terecht in onze Britt collectie. Bekijk hiervoor eetkamertafel Britt 140, mangohouten eettafel Britt 160, mangohouten eettafel Britt 180 of kiest u toch voor de lengtemaat 200/220?

In het eerste kwartaal van 2022 verwachten wij daarnaast onze Britt collectie nog meer uit te breiden. Zo komen er nog meer mangohouten tv-meubels en verwachten wij daarnaast mangohouten boekenkasten. Dit zorgt voor een mooie aanvulling aan al onze huidige mangohouten producten. Kan u niet wachten? Vraag dan alvast wat foto’s op via info@meubels4nu.nl!